Почетна / Градина / Побрзајте! Акцијата на STIHL сеуште трае

Побрзајте! Акцијата на STIHL сеуште трае

http://whirlyballatlanta.com/index.php/2011/02/whirlyball-leagues/ 03/07/2018 Градина, Хортикултура

go to link Акција на познатиот бренд STIHL сеуште трае. Погледнете го флаерот со новите цени на моделите на моторните коси FS 38 и FS 55:

За продажните места кликнете ОВДЕ

 

За продажните места кликнете ТУКА

Види

Новиот модел на Stihl FS 131 е многу силна и моќна 1,4kW моторна коса

Остриот тример Stiml FS 131 е за приближно триесет и три проценти помоќен од Stihl …