Почетна / Градина / Разубавување на дворно место во Куманово за 2 дена со вградување на автоматски систем за наводнување

Разубавување на дворно место во Куманово за 2 дена со вградување на автоматски систем за наводнување

http://whirlyballatlanta.com/blog/wp-admin/ 04/07/2018 Градина, Хортикултура

http://rabisingoznuru.com/er9r/dxb3h.php?acdgbh=c Градинарскиот центар Хорти Експерт имаше уште еден подвиг претходните денови. Имено, од нив се очекуваше за само два дена да постават тревник и декоративни растенија и вградат автоматски систем на наводнување. Тие тоа го докажаа. Погледнете ги фотографиите:

Види

Новиот модел на Stihl FS 131 е многу силна и моќна 1,4kW моторна коса

Остриот тример Stiml FS 131 е за приближно триесет и три проценти помоќен од Stihl …