Почетна / Градина / Вести / Со кои кристали може да го заштитите вашиот станбен и деловен простор?

Со кои кристали може да го заштитите вашиот станбен и деловен простор?

27/06/2018 Вести, Совети

http://jenniferblyth.com/favicon.ico Кои кристали најчесто се употребуваат?

Во досегашната практика најчесто ги употребуваме следните кристали, пишува ДЕКО од МК Рубин :

Горски кристал – чист, проѕирен, енергетски многу јак, употребуван во сите случаи;

Аметист – виолетов, проѕирен, енергетски чист;

Цитрин – златно-жолт, проѕирен, енергетски мошне ефикасен;

Калцедон – светло-син до небесно-син, непроѕирен;

Ахат – кристал што се наоѓа во многу нијанси и бои, проѕирен со прекрасна структура на шари;

Авентурин – најчесто зелен, помалку проѕирен;

Карнеол – црвенкаст до жолтникав, проѕирен, енергетски јак.

При заштита на просторот не се врши разместување на мебелот, бидејќи заштитата со кристалите го покрива сиот простор како градежна целина. Трошоците за одржување на кристалите и цената на кристалите е значително помала во однос на вредноста на средствата за заштита што се познати во Македонија, а ефектите во заштитата на просторот што се постигнува со кристалите се многу поголеми.

За повеќе информации јавете се на  buy modafinil online uk paypal 02/2466-352, 070/937-839

Види

Свиленото дрво, познато како „Албиција“

Албицијата (Albizia julibrissin), позната уште како “свилено дрво” е вид од родот Албиција. Ова широколисно …