Почетна / Совети / Градинарскиот центар Фоја има потреба од работници/градинари

Градинарскиот центар Фоја има потреба од работници/градинари

08/06/2018 Совети

http://evado.com/feed/ Градинарскиот центар Фоја има потреба од работници/градинари за одржување на зелени површини и работа во расадник.
Предност имаат кандидати со работно искуство во земјоделие и градинарство.

За подетали информации може да не контактирате на наведените тел.број од 11 – 14 часот.
tel: 389 2 2772 046
mob 1: 389 78/362 969
mob 2: 389 78/362-097

или пишете на
email: fojako@gmail.com

 

Види

iMow: Косилката си коси, а Вие не мрдате ни со прст

Не, не е сон, туку фасцинирачка вистина: веќе не мора сами да ја косите тревата, …