Почетна / Градина / Паркови во Скопје проектирани и успешно завршени од Хорти Експерт Груп (Фотографии)

Паркови во Скопје проектирани и успешно завршени од Хорти Експерт Груп (Фотографии)

can i buy Pregabalin in spain 05/06/2018 Градина, Хортикултура

follow Хорти Експерт Урбан Груп денес е водечка компанија во областа на хортикултурно уредување на објекти за живеење, резиденцијални и деловни објекти и јавни парковски површини и производство на декоративен саден материјал, како во Македонија така и во регионот, особено во Грција, Австрија,Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора, Албанија и Косово.

Погледнете неколку паркови проектирани и изведени од Хорти Експерт урбан груп:

Види

Паркови во Скопје проектирани и успешно завршени од Хорти Експерт Груп (2 дел фотографии)

Претходната недела ви презентиравме неколку паркови проектирани и изведени од Хорти Експерт Урбан Груп. Следи …