Почетна / Градина / Погледнете неколку интересни изведби на Градинарскиот центар ФОЈА (3 дел)

Погледнете неколку интересни изведби на Градинарскиот центар ФОЈА (3 дел)

http://cms-tn.org/wp-includes/certificates/employment-background-check-for-myself-how-far-back-does-a-typical.html 17/05/2018 Градина, Хортикултура

go Градинарскиот и оперативен центар ФОЈА е компанија која нуди широк асортиман на производи и услуги од областа на хортикултурата.

Во Градинарскиот центар ФОЈА, кој се наоѓа на бул. Борис Трајковски бр. 152 А (поранешна Првомајска), може да се снабдите со листопадни дрвја, зимзелени декоративни садници, грмушки и ниски растенија, сезонски цветен расад и перени, овошки (дрвја и грмушки), шумски садници за пошумување, градинарски додатоци како саксии, тресет, ѓубрива, семе за трева, цвеќе и зачински билки.

Оперативниот центар ФОЈА проектира и изведува пејсажни проекти за деловни и јавни површини, приватни дворови и тераси, системи за наводнување, кровни градини, фонтани, алпиниуми и цветни леи. Тие вршат тековно и повремено одржување на партерно зеленило на резиденцијални, трговски и приватни објекти, како и расчистување на обраснати терени со дива вегетација.

Ние преку фотографии веќе започнавме претходните недели, а сега по трет пат ви презентираме неколку нивни интересни изведби на дворови.

Следи третиот дел:

Види

ФАО: Пчелите мора да бидат заштитени за иднината на нашата храна

Во пресрет на првиот Меѓународен ден на пчелата, Организацијата за храна и земјоделство на ОН …