Почетна / Градина / Тој ископа дел од тревникот за да го израдува својот син: Погледнете што направил во дворот за него

Тој ископа дел од тревникот за да го израдува својот син: Погледнете што направил во дворот за него

click here 07/05/2018 Градина, Хортикултура

enter Уредувањето на дворови зема се поголем замав во последно време. Но, има и такви кои едноставно пленат не само со нивното зеленило, туку и со прекрасните идеи кои им ги даваат нивните сопственици. Погледнете еден таков. Вусшност се работи за родител кој сакал да го импресионира својот син со тоа што во својот тревник создал, мала патека за мини возила. 

Види

ФАО: Пчелите мора да бидат заштитени за иднината на нашата храна

Во пресрет на првиот Меѓународен ден на пчелата, Организацијата за храна и земјоделство на ОН …