Почетна / Градина / Сакаше да уништи гнездо со стршлени: Погледнете што се случи (ВИДЕО)

Сакаше да уништи гнездо со стршлени: Погледнете што се случи (ВИДЕО)

buy Lyrica tablets online 07/05/2018 Градина, Животни

go site Стршлените се познати како големи штетници меѓу инсектите, а нивниот убод е многу непријатен и на човекот може да му создаде проблеми.

Погледнете го видеото во кое еден човек со сачмарка се обиде да урне гнездо на стршлени:

Види

Новите концесии гарантираат заштита на рибите во риболовните води

Владата на Република Македонија на вчерашната седница донесе одлуки за започнување на постапки за доделување …