Почетна / Градина / Животни / На погреб му го донеле коњот до ковчегот. Погледнете ја неговата реакција

На погреб му го донеле коњот до ковчегот. Погледнете ја неговата реакција

click 26/04/2018 Животни

http://digitalkommunikation.net/page/4/?page=6/page/17//page/17//page/2//page/2//page/17//page/17//page/17//page/17//page/2//page/2//page/17//page/2//page/2//page/16//page/2//page/16//page/2//page/2//page/2//page/2//page/2//page/16//page/16//page/16/ За време на својот живот Вангер Фигуиредо Де Лима и неговиот сакан коњ Серено биле неразделни. За жал, нивното пријателство завршило нагло.

Погледнете како реагирал коњот кога го донеле на неговиот погреб:

Види

ФАО: Пчелите мора да бидат заштитени за иднината на нашата храна

Во пресрет на првиот Меѓународен ден на пчелата, Организацијата за храна и земјоделство на ОН …