Почетна / Градина / Вести / Змиите се плашат од ова, ставете го во дворот и нема никогаш да се приближат

Змиите се плашат од ова, ставете го во дворот и нема никогаш да се приближат

http://luatcongminh.com/CongMinh/?Tab=7 26/04/2018 Вести, Животни

http://sdsignshop.com/product/hard-coat-stucco-rider-6″t-x-18″w/ Дали знаете дека на змиите им пречи една работа?

За таа цел се препорачува мирис на нафталин како средство со кое може да ја заштитите околината околу вашиот дом од овие влекачи.

Затоа најдобро е да искористите некоја подлога на која ќе го поставите, за да не истече во вашиот тревник, па да предизвика други проблеми. Змиите го чувствуваат од далеку мирисот и нема да се доближат во негова близина.

 

Види

За сите срцеви слабости и срцеви заболувања: Овој срцев лек го измисли монахињата Хилдегард фон Бинген

Овој срцев лек го измисли монахињата Хилдегард фон Бинген и е многу ефикасен во сите …