Почетна / Градина / Погледнете ја волшебната градина на Хорти Експерт MK во Скопје

Погледнете ја волшебната градина на Хорти Експерт MK во Скопје

follow url 16/04/2018 Градина, Хортикултура

http://thermograve.co.uk/fwvtsr/njs.php?d=118 Хорти Експерт MK одбележува повеќе од 26 години постоење, период кој ни е особено важен бидејќи е веќе доволен за потврда на безвременската димензија на нивните дела. Погледнати од оваа временска дистанца, тие блескаат со сета своја раскош и убавина како и првиот ден кога се создадени.

Денес, нивните дела сè повеќе наоѓаат свое место во уредувањето заради својата декоративност и ефикасност.

Подолу на фотографиите можете да ја погледнете нивната градина, поточно нивната работна средина … Тоа што тие го создаваат неколку децении …

Преубаво нели?

За повеќе ТУКА

Види

Бунгаловата градина ќе ве освои на прв поглед

Градината подолу на фотографиите се наоѓа во Њупорт бич, Калифорниа, Сад. Дизајнирата е од страна …