Почетна / Uncategorized / Додека возел по патот помислил дека има лежечки полицаец, но кога се доближил погледнете што здогледал

Додека возел по патот помислил дека има лежечки полицаец, но кога се доближил погледнете што здогледал

go site 13/04/2018 Uncategorized, Животни

http://creativepropertyuk.co.uk/author/chasericemidlandmitickets/ Возач во Лимпопо во Јужна Африка застанал на пат кога здогледал нешто што личело на лежечки полицаец. Тој вели дека добро го познава тој пат и било необично да има ваква сигнализација на руралниот земјен пат.

Кога се доближал и почнал да снима, сфатил дека станува збор за огромен питон.

Погледнете:

Види

Почнува аплицирањето за добивање на средства од „Програмата за рибарство и аквакултура“

Од денеска до 9- ти јули 2018- та година, сите кои сакаат да градат нови …