Почетна / Градина / Фоја започна акција со подароци по повод Велигденските празници

Фоја започна акција со подароци по повод Велигденските празници

05/04/2018 Градина, Хортикултура

order generic Lyrica Оваа недела во пресрет на празникот Велигден, градинарскиот центар Фоја нуди голем избор на различни видови садници. Искористете го идеалното време и пролетта за извршување на многу градинарски работи. Уредете го вашиот двор, посадете садници, подигнете тревник …

За тоа до крајот на оваа недела, поточно до 07.04, со секоја сметка над 2000 денари, може да одберете подарок растение по ваш избор од нивните „Градинарски велигденски трпези“.

Дел од ” Велигденските градинарски трпези” се: Cyclamen, Begonia , Croton, Cupress. Gold Crest, Erica, Forzicia,Cidoia,Lavanda, Ружи, Голем асортиман од перени, Lagerstroemia, MIx Conifer, Rosemarinus……. и многу други.

Фоја во моментов располага со голем асортиман на различни видови садници: Овошки, Декоративни грмушки, Зимзелени и листопадни садници, Перени, цветен расад…. и многу други.

Градинарскиот центар Фоја, од 02.04.2018г работи по летно работно време од 08- 19ч.

Види

Се запрашувате како изгледа рајот? Погледнете го овој двор и ќе ви биде појасно

Се запрашувате како изгледа рајот? Погледнете го овој двор кој е проектиран и изведен од …