Почетна / Градина / Како да засеете краставици

Како да засеете краставици

http://burlingtoncarshow.ca/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://burlingtoncarshow.ca/2018-registration/ 03/04/2018 Градина, Совети

see Можете да користите мали садови, кутии, териери или други соодветни садови за да посеете семе.

Според нивната големина можете да ставите 1 или повеќе семиња во нив. Исто така, ќе зависи од тоа дали подоцна ќе ги засадите растенијата или не.

. Сеењето на семе треба да се врши на длабочина од 1-1,5 см.

. Растојанието меѓу нив, ако сеете повеќе, треба да биде најмалку 5 см.

Види

STIHL Најдобрите моторни пили во светот, по најефтини цени во светот

Голем дел од корисниците на моторни пили во светот го препорачуваат STIHL како бренд за …