Почетна / Uncategorized / Леснa сеидба на тиквички

Леснa сеидба на тиквички

buy gabapentin online without dr approval 12/04/2018 Uncategorized, Вести, Совети

can you buy prednisone in spain Како може да добиете квалитетни садници од тиквички?

. За таа цел, кога ги садите растенијата, не ги полните садовите со мешавина од ѓубрива, но само до 2/3 од висината.

prednisolone 5mg/5ml soln . Подоцна, кога растенијата пораснат, проредете ги. Во секоја саксија, оставете едно растение, а со мешавината на ѓубриво дополнете ја саксијата.

Ова ќе создаде услови за формирање на дополнителни корени од стеблото и за добро зајакнување на садниците.

Види

Заштитата на шумите како природно национално богатство е еден од приоритетите на Владата

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски и министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски …