Почетна / Uncategorized / Овој мал германски овчар влезе во кафезот на волкот: Погледнете што му се случи (Видео)

Овој мал германски овчар влезе во кафезот на волкот: Погледнете што му се случи (Видео)

here 02/04/2018 Uncategorized, Животни

http://smartmedia.com.au/SmartMedia/blog Волците можеби се едни од најопасните животни на светот, но и тие имаат своја “нежна страна” и своите инстинкти на предатори ги оставаат на страна.

Види

Човек се сретнува со Горила која живеела со него 5 години!

Погледнете како горилата реагира на човекот кој ја одгледал, после 5 години од нејзиното враќање …