Почетна / Uncategorized / Мислел дека волкот е смрзнат, кога го удрил со нога следело вистинско изненадување! (Видео)

Мислел дека волкот е смрзнат, кога го удрил со нога следело вистинско изненадување! (Видео)

http://sdsignshop.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://sdsignshop.com/product/low-down-payment-rider-6%e2%80%b3t-x-18%e2%80%b3w/ 17/04/2018 Uncategorized, Животни

http://dustinhallphotography.ca/blog/page/37/ Група ловци доживеале навистина непријатен настан кој можел да заврши фатално.

За време на ловот тие наишле на волк кој мислеле дека е смрзнат, па сакале да се сликаат покрај него. Волкот не давал никакви знаци на живот.

Во еден момент, еден ловец отишол да провери дали волкот е жив.

Откако го удрил, волкот скокнал на човекот кој панично се обидел да се ослободи од ѕверот. Неговите колеги брзо скокнале во помош.

Според информациите, животното во борбата со ловците го изгубило животот но не е познато дали некој од ловците е повреден.

Извор: Нетзабава

Види

Која е најголемата жаба во светот?

Жабите би требало да се мали и слатки, но овие т.н. Голиат жаби, како што …