Почетна / Градина / Трансформирајте ги старите дрвја во прекрасни саксии за цвеќиња

Трансформирајте ги старите дрвја во прекрасни саксии за цвеќиња

enter 24/04/2018 Градина, Совети

go Ова се чекорите што треба да се следат:

Направете дупки во центарот на трупецот, а потоа пополнете ги празнините со ситен чакал, за да направите дренажа.

Додадете земја од 30/70 компост, а потоа додадете ги растенија.

Види

Болести кај розите

Има една стара кинеска поговорка која вели: „ако сакате да се бидете среќен целиот свој …