Почетна / Градина / Вести / Охридско езеро започна да ги поплавува објектите вечерва – циклонот Алексеј почна да напаѓа

Охридско езеро започна да ги поплавува објектите вечерва – циклонот Алексеј почна да напаѓа

http://lauraeldret.com/work/stat-after-a-percentage-after-a-drawing 31/03/2018 Вести

order generic Lyrica Циклонот АЛЕКСЕЈ навлезе во нашата држава и со помош на засилениот јужен ветер веќе долж Охридско – Струшкото крајбрежје започна локално да поплавува.

Погледнете го видеото:

Види

Се подобрува соработката помеѓу Македонија и Србија-побрз проток на пратките, пониски трошоци, поконкурентни домашни производи

Побрз проток на пратките, пониски трошоци, поконкурентни домашни производи – ова се дел од придобивките …