Почетна / Uncategorized / Погледнете како 249 комбајни прават светски рекорд

Погледнете како 249 комбајни прават светски рекорд

go to link 23/03/2018 Uncategorized, Вести

cheap accutane singapore Се разбира, не постои начин ова да се случи, дури една таква машина е способна да собира илјадници декари секоја година … Рекордот е направен со 249 комбајни во провинцијата Саскачеван, Канада.

Види

Македонскиот филигран – беше на работ на изумирање, а сега е еден меѓу најбараните

Голем дел од скапоцените камења се вградуваат во ФИЛИГРАН. Карактеристичен за ориентот чија европска порта …