Почетна / Uncategorized / Брендот на моторни пили и друга рачна моќна опрема, кој означува највисок квалитет, сервис и поддршка

Брендот на моторни пили и друга рачна моќна опрема, кој означува највисок квалитет, сервис и поддршка

follow 06/03/2018 Uncategorized, Вести, Хортикултура

buy modafinil bangkok Андреас Стихл АГ & Компани КГ е германски производител на моторни пили и друга рачна моќна опрема, вклучувајќи тримери и дувалки. Нивното седиште е во Вајблинген, Баден-Виртемберг во близина на Штутгарт, Германија. Stihl е основан во 1926 година од Андреас Стихл, важен иноватор во производството на моторна пила.

Андреас Стихл ја дизајнирал и изградил првата моторна пила во 1926 година. Пилата била електрична, а тежeла околу 64 килограми. Името на “Stihl” брзо станало популарно, а исто така станало и синоним за професионална пила со ланец. Таа за брзо време станала број еден компанија за продажба на моторни пили во светот.

Во средината на 1970-тите, Stihl ја проширува компанијата со изградба на фабрики во Бразил и во САД. Голем дел од зголемената побарувачка произлегува од пазарите за изградба и уредување. Заедно со професионалните пазари, Stihl дизајнирале голем број на опрема за користење на сопствениците на куќи, како што се дувалки, линеарни машини, егзери и пили со ланец. Во 2008 година, се отвора најновиот производствен капацитет на Штил кој се наоѓа во Кингдао, Кина.

Stihl Inc. е американска подружница на Stihl International GmbH со седиште во Вирџинија Бич, Вирџинија. Изградбата на објектите таму започнале во 1974 година. Заедно со производните капацитети, постојат и магацини и административни згради во комплексот од 150 хектари. Stihl Inc. кој претставува дом на речиси 2.000 вработени распослан 2 милиони квадратни метри површина. Stihl International GmbH е подружница на Андреас Стихл АГ & Компани КГ.

Брендот STIHL означува највисок квалитет, сервис и поддршка. Атрибути што ја доведоа фирмата STIHL да биде светски лидер БР.1 кога се во прашање моторните пили.

Види

Хамаципарис Писифера Филифера Нана

Ова растение е грмушка и расте како полутопка. Претставува прилично ниско растение со максимална висина …