Почетна / Uncategorized / Како да извадите крлеж – ефикасен метод!

Како да извадите крлеж – ефикасен метод!

buy provigil american express 20/04/2018 Uncategorized, Лек

purchase Tastylia online without prescription Се зема мал шприц за еднократна употреба, и се сече нејзиниот врв. Се поставува врз крлежот, и внимателно се влезе.

Крлежот излегува, а сите отровни материи кои успеал да ги вбризга во вашето тело, излегуваат надвор. Потоа треба да третираме со алкохол или некое дезинфекционо решение.

Ако не ви се наоѓа во моментов шприц под рака, може да се користите некое цевче, на пример пенкалото. Ставете и некое марамче на отворот низ кој ќе вшмукување, за да не го голтнете случајно.

Види

Лековитите својства на кантарионот

Кантарионот расте низ целата земја, поточно во суви, отворени, тревни места, ливади, грмушки, патишта. Корисен …