Почетна / Градина / Животни / Соленодон – најстариот вид на цицач

Соленодон – најстариот вид на цицач

http://aspenridgeprepschool.org/4thgrade1/2017/04/24/the-weekly-hoot-april-24th-april-28th/ 14/02/2018 Животни

http://mo-pie.com/wp-includes/certificates/individual-criminal-background-check-for-employment.html Соленодонот е најстар вид на цицач, современик на диносаурусите од пред 75 милиони години.

Исто како змиите соленодонот има шупливи заби низ кои вбризгува отров во своите жртви.

Види

Природни средства против комарци и инсекти

Сите го обожаваат летото, но различни инсекти може да ви расипат дел од него. Затоа …