Почетна / Uncategorized / Коренот на глуварчето – најмоќниот убиец на ракот

Коренот на глуварчето – најмоќниот убиец на ракот

Tadalafil Oral Strips 05/07/2018 Uncategorized

buy provigil in south africa Коренот на глуварчето е поефикасен од хемотерапијата – таа ги уништува сите клетки, додека глуварчето ги убива само канцерогените.

По серија на истражувања на канадски научници покажа дека коренот од глуварче ги уништува клетките на ракот, без да нанесува никакви штети на здравите.

Глуварчето се користи и при проблеми со бубрезите, црниот дроб, жолчката, дигестивниот систем, ефикасен е за прочистување на организмот и за подобрување на метаболизмот.

Се користи како диуретик поради својата богата содржина на калиум. Конзумирајте го глуварчето пред главното јадење, за најдобри ефекти при проблеми со црниот дроб.

Види

Идеи со аквариумски маси кои ќе ви го одземат здивот

Идеи со аквариумски маси кои ќе ви го одземат здивот