Почетна / Совети / Обетката – омиленото цвеќе на нашите прабаби

Обетката – омиленото цвеќе на нашите прабаби

http://gratitudehouse.org/donate/event-and-corporate-sponsors/ 11/06/2018 Совети

http://glaucon.com/cialis-tablets/ Обетките ги напаѓаат бројни штетници, како разни лисни вошки, штитест молец, стеници (Lygus), а најопасни штетници се eriophyles fuchsiae и eriophyles vitis, коишто ги уништуваме со препарати на база на сулфур. Добро негувајте ја вашата обетка со голема љубов и внимание и таа ќе ви возврати со прекрасен цут преку целата летна сезона.

автор на текстот: Биљана Михајловска

Извор: ФФРМ

Види

Одлична идеја за сите градинари: Ефикасно и практично одгледување на краставици во буре

Во едно буре може да се одгледува толку краставици, колку што може и на површина …