Почетна / Градина / Лек / Погледнете кој е убиецот на ракот и за кои третмани на други болести се применува

Погледнете кој е убиецот на ракот и за кои третмани на други болести се применува

http://alpineguide.cz/cs--kontaktOranĹžovÄ‚Ë 29/03/2018 Лек

buy Pregabalin online uk Дрвото Гравиола е 10 000 пати посилен убиец на клетките на ракот од хемотерапијата без да ги оштетува здравите делови.

Дрвото Гравиола е чудотворен природен убиец на клетките на ракот и за разлика од хемотерапијата, соединенијата добиени од дрвјата
ги убиваат само клетките на ракот. Тие не ги оштетуваат здравите клетки!

Распространето е во тропските средини, низ Јужна Америка, најмногу во Бразил.

Дрвото Гарвиола е наречено убиец на ракот, е корисно за лекување и на други болести. Неверојатни противоракови својства на дрвото Graviola биле пошироко откриени пред многу години.

Истражувањата за лековитите својства на Гравиола започнале од 1940 година, а во 1976 година е откриен неговиот антираков ефект.

Покрај тоа што е антираково средство Гравиолата е широк антимикробен агент за бактериски и габични инфекции, ефикасен е против внатрешни паразити и црви, го намалува високиот крвен притисок и се користи за депресија, стрес и нарушување на нервниот систем.

Лековитите супстанции во дрвото се ефикасни и можат да убиваат малигни клетки на 12 видови рак, вклучувајќи рак на дебелото црево, на дојката, на простатата, на белите дробови и рак на панкреасот.

Федералниот закон во САД и Бразил бара секое нешто да се патентира, а природните производи не можат да бидат патентирани.

Види

Не ги фрлајте листовите на морковот! Еве зошто

Најефикасните бабини рецепти се користат од многумина за лекување на разни болести, но оние со …