Почетна / Градина / Животни / Гинисов рекорд: Погледнете го најкраткото маче во светот

Гинисов рекорд: Погледнете го најкраткото маче во светот

purchase cheap online Maxalt 11/05/2018 Животни

http://glaucon.com/buy-cheap-herbal-viagra/ Физ е најкраткото маче, според Гинисова Книга на Рекорди.

Високо е само 15,24 сантиметри. Има и видео:)

Види

Можете ли да ја пронајдете верверичката на следнава фотографија?

Можете ли да ја пронајдете верверичката на следнава фотографија?