Почетна / Градина / Животни / Тој на своите крави им пушти количка со далечинско управување! Погледнете што се случи (Видео)

Тој на своите крави им пушти количка со далечинско управување! Погледнете што се случи (Видео)

http://whiteearthdesign.co.uk/shop/?product_sort=desc 14/05/2018 Животни

go here Домашното говедо или едноставно говедо се нарекуваат одгледуваните потомци на дивото говедо (Bos taurus).

Одгледувањето започнало најпрво поради месото, а подоцна и поради млекото и нивната сила која се користела за влечење.

what is the price of advair diskus at walmart Кравите и говедата за да даваат квалитетни приноси потребна е секојдневната исхрана со паша, која тие најчесто ја добиваат од полињата, ливадите и слично.

Во оваа сесија додека кравите се на паша, некој им пушти количка на далечински управувач. Погледнете ја нивната реакција:

Види

Brookesia micra – најмалиот рептил во светот

Најмалите видови на рептил се минијатурните камелеони кој научниците пред извесно време ги пронашле на …