Почетна / Градина / Вести / Погледнете како пелените можат да ви помогнат да одгледувате растенија

Погледнете како пелените можат да ви помогнат да одгледувате растенија

buy canibus Lyrical law 27/07/2018 Вести, Совети

buy cheap generic Deltasone online Пелени ви помагаат да одгледувате растенија. Не верувате?

Погледнете го видеото:

Види

60 секунди видео ги открива првите 21 дена од животот на пчелите

Овој инспиративен клип е на фотографот Ананд Варма кој ги доловува првите 21 дена од …