Почетна / Градина / Животни / Ова е суштеството кое неможе да умре

Ова е суштеството кое неможе да умре

Tastylia (Tadalafil) Purchase 20 MG 28/02/2018 Животни

go here Знаете ли дека некои видови црви се бесмртни? Најновите сознанија објавени во научен труд говорат дека тоа е дело во светската еволуциска биологија, генетика, но и во истражувањето на матичните клетки.

Во февруари 2008 год. молекуларниот биолог Азиз Абобакер од Универзитетот во Нотингем, Велика Британија го објави филмот “бесмртните црвја“ кој привлече многу внимание и разни коментари.

Иако насловот беше само трик, за него подоцна истото стана предизвик и мораше да даде одговор на поставеното прашање. При отсекување на главата и опашката, црвот започна сам да се регенерира.

Види

Почнува аплицирањето за добивање на средства од „Програмата за рибарство и аквакултура“

Од денеска до 9- ти јули 2018- та година, сите кои сакаат да градат нови …