Почетна / Градина / Храна / Ова е најголемата лубеница на светот, тешка 159 килограми.

Ова е најголемата лубеница на светот, тешка 159 килограми.

http://stevejamesltd.com/tag/jelly/ 13/07/2018 Храна

enter site Ова е најголемата лубеница на светот, тешка 159 килограми.

Види

Правила на собирање на печурки

1. Печуρκите се собиρаат во κошници (таκа се ρасејува споρовиот пρав) 2. Печуρκите се беρат …