Почетна / Градина / Хортикултура / Како се преместува 150 годишен даб

Како се преместува 150 годишен даб

http://oceanadesigns.net/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://oceanadesigns.net/envira/azul-platino/ 25/01/2018 Хортикултура

http://knittinghistory.co.uk/resources/knitting-history-forum-conferences/?share=pinterest Како се преместува 150 годишен даб?

Погледнете го видеото:

Види

Мединила (Medinilla magnifica)

Мединилата е непретенциозно цвеќе, кое потекнува од Југоисточна Азија (Филипините). Во височина растението достигнува до …