Почетна / Градина / Животни / Гинисов рекорд: Најдолгата мачка со најдолг опаш во Светот:)

Гинисов рекорд: Најдолгата мачка со најдолг опаш во Светот:)

where can i buy Pregabalin over the counter 06/03/2018 Животни

follow site Стиви е најдолгата Мачка со најдолг опаш. Ова чудо од мачка е запишано во Гинисовата Книга на Рекорди.

Неговото тело е 1,23 метри, а неговиот опаш 41,5 сантиметри.

Измеривте колку се вашите?

Види

Почнува аплицирањето за добивање на средства од „Програмата за рибарство и аквакултура“

Од денеска до 9- ти јули 2018- та година, сите кои сакаат да градат нови …