Почетна / Градина / Животни / Гинисов рекорд: Највисокото куче во светот!

Гинисов рекорд: Највисокото куче во светот!

http://sdsignshop.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://sdsignshop.com/product/2-bedrooms-rider-6%e2%80%b3t-x-18%e2%80%b3w/ 25/01/2018 Животни

follow site Големиот Џорџ е највисокото куче во светот. Висок е 1,92 метри, а живее во Таскон Аризона, САД.

Поради неговата висина сопствениците Дејвид и Кристин му имаат купено голем кралски кревет, каде тој спие.

Тие велат дека кога прв пат го земале бил 7 недели и неочекувале тој да порасне толку голем.

Големиот Џорџ има и своја веб страна и Фејсбук страница:)

Види

Мислел дека волкот е смрзнат, кога го удрил со нога следело вистинско изненадување! (Видео)

Група ловци доживеале навистина непријатен настан кој можел да заврши фатално. За време на ловот …