Почетна / Градина / Животни / Chrysopelea paradisi е така наречената летечка змија (Видео)

Chrysopelea paradisi е така наречената летечка змија (Видео)

order generic Neurontin 29/05/2018 Животни

http://smartmedia.com.au/plus/moon.php Ова е Chrysopelea paradisi исто така позната како летечка змија! Изгледа речиси лажно, но таа навистина плови низ воздухот без проблем.

Не верувате? Погледнете и ќе се уверите:

Види

Природни средства против комарци и инсекти

Сите го обожаваат летото, но различни инсекти може да ви расипат дел од него. Затоа …