Почетна / Градина / Животни / Видео: Неверојатна приказна за момчето и питонот

Видео: Неверојатна приказна за момчето и питонот

follow link 05/06/2018 Животни

http://massimomercelli.com/march-14-turin-teatro-regio-gubaidulinas-warum-conductor-stefano-montanari/ Уорн Самбар од Камбоџа има необичен љубимиец, питон од пет метри кој тежи 120 килограми.

Имено питонот кој го крстил Комран го има откако памети за себе. Како што изјавила неговата мајка, детенцето го има љубимецот кога уште како мал го пронашол под својот кревет.

Семејството одлучило да го задржи питонот и сега верува дека истиот му носи среќа. Сега питонот го хранат со 15 килограми пилешко месо дневно. Многу луѓе се обиделе питонот да го сместат во зоолошка но детето не им дозволило.

Види

Погледнете како изгледал последниот Тасмански Тигар (Видео)

Видео записот е посветен на последниот Тасмански тигар! Снимката е од 1933 година!