Почетна / Градина / Животни / Човек се сретнува со Горила која живеела со него 5 години!

Човек се сретнува со Горила која живеела со него 5 години!

http://lavenderhousebythesea.com/.well-known/apple-app-site-association 16/04/2018 Животни

http://sculptor-painter.com/wp-cron.php?doing_wp_cron=1523623305.4940469264984130859375 Погледнете како горилата реагира на човекот кој ја одгледал, после 5 години од нејзиното враќање во дивината.

Види

Влезе во кафез со лавови, во ист момент голема лавица се стрча кон него. Она што следи ќе го гледате во еден здив

Следново видео прикажува неверојатен момент кога возрасна лавица се сретнува после долго време со човекот …