Почетна / Градина / Животни / Видео:Погубниот ефект на змискиот отров

Видео:Погубниот ефект на змискиот отров

http://oceanadesigns.net/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://oceanadesigns.net/envira/rainforest-brown/ 04/06/2018 Животни

enter site Го знаете ли погубниот ефект на змискиот отров врз човечката крв?! Видеото не баш пријатно за гледање, но сепак вреди да се погледне што точно може да предизвика 1 грам змиски отров.

За само неколку секунди крвтата ќе се згрутчи и ќе се претвори во една голема грутка, слична на желатинот. Погледнете:

Види

Погледнете како изгледал последниот Тасмански Тигар (Видео)

Видео записот е посветен на последниот Тасмански тигар! Снимката е од 1933 година!