Почетна / Градина / Животни / Нeверојатно видео: пајак јаде змија

Нeверојатно видео: пајак јаде змија

http://nebraskaturfgrass.com/fieldday.htm 21/06/2018 Животни

go site Пред неколку дена Ант Хадлај во еден двор во Австралија снимил неверојатно видео.

Имено златестиот пајак, голем околу 40 сантиметри, цел час се обидувал да ја изеде змијата. На крајот успеал! Погледнете:

Види

Можете ли да ја пронајдете верверичката на следнава фотографија?

Можете ли да ја пронајдете верверичката на следнава фотографија?