Почетна / Градина / Животни / Рибите на Вајд се вистински чудовишта

Рибите на Вајд се вистински чудовишта

go site 23/01/2018 Животни

http://oceanadesigns.net/envira/durango/ Компилација од фотографии со Џереми Вајд, познатиот телевизиски водител.

Да се надеваме дека во нашите реки и езера не постојат вакви риби-чудовишта!

Види

Ова е најмалиот цицач во светот (фото)

Малиот цицач кој го гледате на фотографиите, се нарекува лилјак односно “земна пчела” земено од …