Почетна / Градина / Животни / Како паднати листови – овие риби одлично ги користат своите вештини за да се одбранат

Како паднати листови – овие риби одлично ги користат своите вештини за да се одбранат

here 06/07/2018 Животни

order Gabapentin cod Познати како „амазонски листни риби“ овие риби одлично ги користат своите вештини за да се одбранат.

Кога тие се вода, изгледаат како паднати листови.

Види

Можете ли да ја пронајдете верверичката на следнава фотографија?

Можете ли да ја пронајдете верверичката на следнава фотографија?