Почетна / Градина / Животни / Видео: Кој од вас гледал парење на желки?
Poster 01

Видео: Кој од вас гледал парење на желки?

can i buy generic Lyrica 22/01/2018 Животни

http://printedprayers.independentprint.com/?post_type=product Парењето е посебен телесен однос помеѓу две суштества (еден пар суштества – од каде и потекнува зборот парење), од ист вид, кои имаат различен пол, со цел на создавање на потомство слично на нив.

Сигурно сте гледале мачки, кучиња или други животни! Но кој од вас гледал парење на желки? Интересно е нели?

Види

Човек се сретнува со Горила која живеела со него 5 години!

Погледнете како горилата реагира на човекот кој ја одгледал, после 5 години од нејзиното враќање …