Почетна / Градина / Животни / Бик заплакал пред да го заколат

Бик заплакал пред да го заколат

go here 13/03/2018 Животни

http://hitsharesquare.com/members/joesphragan190/activity/favorites/ Биков е жив доказ дека и животните имаат душа. Оваа невообичаена работа е забележана во Хонг Конг кога фармер забележал солзи на неговото лице додека го носел на колење.

Фармерот солзата кога ја видел ја сфатил како молба за помош, па решил да го поштеди бикот од смрт.

-Кога дојдовме во фармата бикот почна да се однесува чудно. Се обидував да го внесам внатре но не успеав, вели овој фармер кој за прв пат гледа вакво нешто.

Фармерот се смилувал над животното и го дал на локалните монаси за да се грижат за него на кои им бил исто така многу потребен. На овој начин живтоното било спасено од сигурна смрт.

Види

Почнува аплицирањето за добивање на средства од „Програмата за рибарство и аквакултура“

Од денеска до 9- ти јули 2018- та година, сите кои сакаат да градат нови …