Почетна / Градина / Перидот или хризолит: Помогнете си со метаболизмот, жолчката и надбубрежните жлезди на овој древен и природен начин

Перидот или хризолит: Помогнете си со метаболизмот, жолчката и надбубрежните жлезди на овој древен и природен начин

http://allweatherfencing.com/upgrade.php 04/04/2018 Градина, Совети

buy Lyrica online cheap Перидотот или хризолит е со изразито силна зелена боја. Основните карактеристики му се: Заштитувачки, прочистувачки, ослободувачки.

Перидотот го има зракот на можеби најсјајната и најживата зелена боја. Со својата зелено – жолта вибрација исцелувачкиот ефект го насочува кон телото – на физички план. Влијае и врз урамнотежување на работата на еднокриниот систем, особено на надбубрежните жлезди. Перидотот е како тоник за разживување на целиот организам.

Ги прочистува физичкото и суптилните тела, а посебно ги поттикнува срцевата чакра и соларниот плексус.

Терапевтски својства: Во комбинација со други кристали се користи при проблеми со метаболизмот, жолчката и надбубрежните жлезди.

Доколку саката да дознаете повеќе за минералите или пак да си набавите ваша „амајлија“ од минерал посетете го ДЕКО

Види

STIHL Најдобрите моторни пили во светот, по најефтини цени во светот

Голем дел од корисниците на моторни пили во светот го препорачуваат STIHL како бренд за …