Почетна / Градина / 14 идеи на декорација на дворот со тегли

14 идеи на декорација на дворот со тегли

follow link 11/08/2017 Градина, Хортикултура

Tastylia Uk Сите имаме дома купишта тегли кои не ги користиме и само зафаќаат простор. Затоа погледнете неколку направи сам идеи  како да ја декорирате градината или терасата.

Со помош на старите тегли може да имате уникатни свеќници, вазни, ламби, саксии, дури своевидна билна градина. Следните предлози се многу лесни за реализација и нема да ве чинат ништио.

Создадете романтична атмосфера со помош на тегличките:

Види

Македонскиот опиум бил најбаран и се извезувал во цел свет – еве зошто престанало производството

Во Архивата на Југославија, има флејтон „Ран Балкан“ од францускиот публицист Албер Лондар од 1931 …