Што ќе ви се случи ако пливате со милион медузи во езерото „Медуза“? (Видео)

November 6th, 2017 | by Gradina Mug
Што ќе ви се случи ако пливате со милион медузи во езерото „Медуза“? (Видео)
Животни
0

Ако пливањето со делфини беше вистинска атракција кај туристите од целиот свет, сега може да се рече дека работите полека се менуваат.

Веќе пливањата со животните кои може да бидат закана за луѓето стануваат се повеќе примамливи за поголем број на авантуристи, па така овој пат имаме еден видео запис во кој се плива заедно со милиони медузи.

Инаку езерото Медуза е единственото во светот каде медузите го имаат загубено својот отров.

Така многу луѓе во годината го посетуваат бидејќи им се укажува единствената шанса во светот за тие да пливаат заедно со нив.

Comments are closed.