Тест со дрвја: Каква личност сте?

November 7th, 2017 | by Gradina Mug
Тест со дрвја: Каква личност сте?
Вести
0

Погледнете ја сликата подолу и одберете едно дрво: она што одново најмногу ви се допаѓа. Не мислете долго , едноставно изберете и да видиме што открива овој избор за вас како личност.

1. Вие сте великодушен и морален човек (но не и морализатор). Секогаш работите на вашето самоусовршување. Амбициозни сте и имате многу високи стандарди. Луѓето може да мислат дека комуникацијата со вас е тешка, но на вас самите не ви е лесно да бидете оние кои сте. Работите многу, но не сте ни најмалку себични. Работите, затоа што сакате да го подобрите светот. Имате огромен капацитет да сакате, пред да ви наштетат. Но дури и тогаш … продолжувате да сакате.

2. Вие сте забавен и искрен човек. Одговорни сте и сакате да се грижите за другите. Верувате во чесниот труд и давате многу одговорности поврзани со работата. Имате благ карактер и луѓето лесно ви веруваат. Послушни сте и духовити, а умеете да мислите брзо. Секогаш имате интересни приказни за раскажување.

Comments are closed.