Таа ја доби наградата за најзгодни градини

April 19th, 2017 | by Gradina Mug
Таа ја доби наградата за најзгодни градини
Градина
0

2017та година беше среќна и успешна година за сопствениците на оваа градина. Тие ја добија престижната награда за 2017 HGTV Ultimate Outdoor Awards Editors, во категоријата на “Gorgeous Gardens” или „Згодни градини“.

Дизајнот е на Hess Landscape Architects со седиште во Ленсдеил, Пенсилванија, САД.

Погледнете:

Comments are closed.