Пронашол мало животинче на улицата и го вдомил. Погледнете денес колку големи другари се (ФОТО)

October 10th, 2017 | by Gradina Mug
Пронашол мало животинче на улицата и го вдомил. Погледнете денес колку големи другари се (ФОТО)
Животни
0

Џеф Лонго пронашол повредено животинче на улицата, па одлучил да ја направи вистинската работа, со тоа што ќе го вдоми и ќе се грии за него.

Погледнете денес колку големи другари се тие:

Comments are closed.