Приватен двор креиран од Хорти Урбан Груп

November 6th, 2017 | by Gradina Mug
Приватен двор креиран од Хорти Урбан Груп
Хортикултура
0

Ако сакате да уживате во убавиот двор, треба да го украсувате и одржувате постојано. Постојат многу креативни начини и интересни идеи на уредување кои ќе му дадат одлична естетика на дворот. А еден од нив е креирање на мала градина околу дрвјата.

Во галеријата погледнете еден приватен двор уреден од страна на Хорти Урбан Груп:

Comments are closed.